Goedemiddag  allemaal,

Op dinsdag 8 februari jl. hebben we onze jaarlijkse Gooise wandeling gemaakt met onze leden die zich hadden ingeschreven voor deze activiteit. Het was een lekkere dag, wel fris maar daar was een ieder goed tegen gekleed.

We hadden ons verzamelpunt bij restaurant  “La Place”  te Laren. Hier gingen we zo rond 10.00u. van start met een bakkie koffie/ thee en een lekker gebakje of iets anders van dien aard.

Dit werd aangeboden door de vereniging.  Zo rond 10.30 – 10.45 u. begonnen we met onze wandeling en de pas zat er al gelijk goed in. Gelijk bij het restaurant rechtsaf langs de hei en na de nodige kilometers liepen we via een stuk bos en opnieuw over de heide richting Hilversum om daar onder de weg door te lopen naar het 2e gedeelte van de wandeling.

We hebben heerlijk lopen kletsen en het was toch ook weer leuk om met steeds verschillende wandelaars te lopen en oude en nieuwe verhalen op te halen.  Het was fijn om met elkaar weer aan een activiteit van onze vereniging deel te nemen.

Het was de bedoeling om zo rond 12.45 – 13.00 u. te gaan lunchen bij restaurant “de Witte Bergen”, maar we waren zo lekker aan het stappen en kletsen dat we aan de vroege kant waren en daarom werd besloten een klein stukje wandeling eraan toe te voegen zo’n 2km, maar achteraf toch een beetje te veel van het goede.

Toen we bij de “ Witte Bergen” aankwamen merkten sommigen van onze wandelaars toch dat het een beetje te overmoedig was om de afstand iets groter te maken dan gepland.

Wel hebben we de tijd genomen om heerlijk te lunchen met alles erop en eraan.  Ook nu weer heeft de vereniging een bijdrage geleverd aan de kosten van de lunch. Oh ja, de lunch werd geserveerd door een heuse robot!!

Na de lunch nog een stukje teruglopen over de hei, langs het theehuisje het Bluk richting ” La Place”  wat goed te doen was. Uiteindelijk hebben we 12.5 km gelopen.

Allemaal kanjers dus. We hebben een heerlijke wandeldag gehad en gingen meer dan voldaan naar huis.

Op naar de volgende activiteit van onze vereniging dit jaar en ook weer uitkijkend naar de volgende , Gooise wandeling in 2023, Gerrie Harsveldt

DELEN

5 REACTIES

  1. Het was een hele leuke wandeling en zo fijn om dit weer met elkaar te kunnen doen.Heel gezellig en de lunch was ook top. Ger en Hans bedankt voor de organisatie .👏👍

  2. Ger en Hans, het was weer een mooie wandeling. Heerlijk weer met elkaar op pad en lekker kunnen praten. Een heerlijke lunch maakte er een top dag van.
    Dank jullie wel.

  3. Het was weer genieten, en met de verhalen onder weg, heb je geen erg in de afstand, heerlijk gegeten, en voortreffelijk alles geregeld, Hans/ Ger bedankt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here