Wandelen in het Gooi op dinsdag 8 februari


Wat is het elk jaar toch een fijne wandeling door de bossen van de lage Vuursche of de Hilversumse Hei..

Ger Harsveldt en Hans Berkenbosch gaan half Januari weer op pad om een mooie wandeling uit te zetten. Ze vergeten de innerlijke mens echt niet want het ontbreekt ons niet aan een fijn lunchrestaurant  Waar we dit jaar  gaan wandelen is nog niet bekend.. Bij de inschrijving via onze website word je op de hoogte gehouden over de vertrekplaats. Schrijf je snel in dat weten de mannen voor hoeveel personen gereserveerd moet worden.

Coördinatoren: Gerrie Harsveldt en Hans Berkenbosch

Inschrijven alleen via de website


23 reacties op “Wandelen in het Gooi op dinsdag 8 februari”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *