Het bestuur is ready om de cijfers te presenteren maar ook om het wel en wee van de vereniging met u te delen. De uitnodiging voor de jaarvergadering  en de agenda kunt u lezen op onze website. Als de voorzitter de

Jaarvergadering heeft af getikt dan neemt Co van de Ziel de BINGO voor zijn rekening. De zaal wordt door zeer mooie panelen in twee helften gedeeld zodat de bingospelers geen last ondervinden van de borreldrinkers.

Natuurlijk vergeten we de bekende loterij niet, opnieuw een grote flatscan, TV, een tablet of een Loetjebon. Wil je weten hoe onze vereniging ervoor staat, wie de bestuurders zijn en hoe het jaar gaat verlopen dan ben je van harte welkom.

Aanvang: 14.00 uur

Zaal open: 13.30 uur in het “Middelpunt” Amsterdam-Noord.

Schrijf je in via de website dan weten hoeveel stoelen we kunnen neerzetten.

 

DELEN

34 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here