Gisteren waren we met 19 leden aanwezig bij de Weesper Golfclub. Waar we na het genieten van een heerlijke lunch. Onder leiding van 2 profs, die weer werden ondersteund door Eric van de Water, werden ingewijd in de golfsport. We kregen de 3 verschillende basis slagen uitgelegd, die we ruimschoots konden oefenen. Door het heerlijke zonnetje en de ontspannen wijze waarop het ons werd uitgelegd is het een fijne en leerzame middag geworden.

Na ruim 2 uur bezig te zijn geweest, werd er afgesloten met een drankje en konden we van elkaar vernemen hoeveel er een bal in de hole hebben kunnen slaan.

Helaas kon Gerrie Harsveldt er niet bij zijn, terwijl hij deze middag samen met Eric had geregeld. Ingrid was door haar rug gegaan en moest naar de dokter gebracht worden. Ingrid van harte beterschap en we hopen dat het snel weer beter gaat.

Ik heb hele leuke reacties gehoord, iedereen was enthousiast over deze clinic.

Gerrie en Eric bedankt.

 

DELEN

19 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here