De dansclub is ook in oktober 2021 gestart met het nieuwe seizoen en de lessen gaan door tot half april 2022.   Het is altijd supergezellig en niet voor niets staat de dansvloer vol met enthousiaste dansparen.

Een middag die in het teken staat van dansen maar velen onder ons vinden het samenzijn met een drankje en hapje zeker net zo waardevol .Wil je eens komen kijken of alleen een borreltje drinken? Alles kan, kom maar gewoon! Onder de stimulerende leiding van Richard en Andrea Standaar leren we nieuwe dansen en swingen we de sterren van de hemel.

Zondagmiddag vanaf 13.30 uur om de veertien dagen is het letterlijk bal!

Locatie: het “Middelpunt” in Amsterdam-Noord.  

Inschrijven alleen via de website                

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here