Let op er zijn voorwaarden aan het reizen met een gezelschap.

In de bus moet een mondkapje de hele tijd gedragen worden, dit geldt ook aan boord van de Ferry in de openbare ruimte. QR code is verplicht en wanneer de 2e prik bij de aanvang van de reis langer geleden is dan 270 dagen moet er een boosterprik zijn genomen. Voor genezen personen geldt in het buiteland nog steeds niet meer geldig na 180 dagen, daarna moet er een prik zijn genomen anders vervalt de QR code voor het buitenland. QR voor geteste personen in het buitenland niet geldig, misschien tegen de tijd van vertrek wel nodig om aan te tonen niet besmet te zijn.

Van 24 tot en met 27 april gaan we het reisje maken dat gepland stond in 2021.Helaas ging dat niet door, hopelijk nu wel, we gaan ervoor.

Deze reis kost €375,00. Dit is inclusief:

– de boottocht op basis van half pension, rolstoel vriendelijk   en heeft geen stapelbedden(bij minimaal 30 personen)

– hotel in Malmö met ontbijt

– koffie/thee met gebak

– diner in Kopenhagen

– het afscheidsdiner.

Toeslag 1 persoonskamer/hut €90,00

Op zondag 24 april verzamelen we om 8.00 uur bij Lovers in Amsterdam (schuin tegenover het CS) en om 8.45 uur vertrekken we vanaf het Oor in Almere.

Na een tussenstop voor koffie/thee met gebak gaan we door naar Hamburg. Hier hebben we de middag vrij om Hamburg te bekijken. Daarna door naar Travemunde waar we aan boord gaan voor de nachtelijke overtocht naar Zweden. Aan boord dineren we en is er genoeg vertier o.a. een casino.

2e dag

Voor de aankomst in Trelleborg is er een ontbijt aan boord dat vóór half acht genuttigd moet worden. Vanaf de boot rijden we over de beroemde brugverbinding tussen Zweden en Denemarken naar Kopenhagen. Hier krijgen we de gelegenheid om de stad te voet te bekijken. ’s Middags maken we  een rondrit met een gids. ’s Avonds dineren we in Kopenhagen waarna we vertrekken naar ons hotel in Malmö.

3e dag

Na het ontbijt is het uitchecken en gereed maken voor een rondrit met gids door Malmö. ’s Middags vrij om wandelend de interessante dingen van Malmö te bekijken. Daarna weer terug naar Trelleborg waar we weer inschepen voor de terugvaart naar Travemunde.

4e dag

Ook hier is het weer vroeg ontbijten waarna we van boord gaan om richting Bremen te rijden om ook deze stad te bekijken. De reis sluiten we af met het welbekende afscheidsdiner ergens in Nederland. Verwachte aankomsttijd in Almere is 20.30 uur en in Amsterdam om 21.15 uur.

Belangrijk om te weten is: dat we ons realiseren dat er aan deze reis één nadeel zit, namelijk dat we verplicht zijn om ’s ochtends rond half zeven al te moeten ontbijten aan boord. Dit heeft te maken met het feit dat we zodra we aanleggen in de aankomsthaven direct van boord moeten.

Vanwege het boeken van de hutten vragen we jullie, als je mee wilt met deze reis, om vóór 10 januari in te schrijven.

Coördinatoren Giovanni Vittali en Richard Standaar

Inschrijven alleen via de website

DELEN

14 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here