Familie fietsweekend op 30, 31 augustus en 1 september


Joop en Adri van Zonderen begonnen opgetogen hun zoekrondje langs diverse hotels voor de fiets driedaagse van 2022. Vele hotels bekeken en beoordeeld maar ja, elke keer was het, net niet. Op 30 november zijn Hans, Gerrie en Adrie samen met Joop en Adri weer op pad gegaan en nu naar het laatste hotel op hun lijstje.

En ja, bij binnenkomst: zeiden we gelijk: WE HEBBEN BEET. Heel hartelijk ontvangen, zo knus, zo gezellig, mooie kamers, mooie tuin met verwarmd zwembad en midden op de Veluwe. Mooier kunnen we het niet maken, wij wilden al blijven. We hebben het hier over hotel Veluwe in Garderen.

Het is geen Fletcher maar een Westcord-hotel. Weer eens iets anders maar zeker een mooie uitstraling. Veel hotels bieden geen all-inclusive meer aan, zo ook dit hotel. Maar onze penningmeester zal onze penningmeester niet zijn om tot een oplossing te komen: 10 euro p.p.p.d. voor op je persoonlijke consumptiekaart.

Wil je mee, schrijf dan voor 15 januari in dan weten we hoeveel kamers gereserveerd  moeten worden. Fijn voor de manager als voor ons!

 

Hotel arrangement bestaat uit:  

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak
  • 2x overnachting in een mooie hotelkamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x warm-koud buffet
  • 1x BBQ en buffet
  • Verrassingslunch 3e dag

Zo dat gezegd hebbende komen we op de prijs van € 225 ,00 p.p.,

Coördinatie: Joop/Adri v Zonder Adrie Goedkoop, Ger Harsveldt en Hans Berkenbosch

Inschrijven alleen via de website


35 reacties op “Familie fietsweekend op 30, 31 augustus en 1 september”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *