De familie heeft ons verzocht, om voor de zekerheid aan te geven dat het in zeer besloten kring de uitvaart wordt gehouden. Het is helaas dus niet mogelijk wanneer de familie je niet persoonlijk heeft uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Wij wensen de familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Het bestuur

DELEN

22 REACTIES

  1. Dat is even schrikken, zo klaverjas je nog met elkaar bij de reünisten en dan ben er niet meer. Nel en kinderen gecondoleerd met het verlies van Gerrit en heel veel sterkte.

  2. Niet te geloven en zo onverwacht.
    Heel veel sterkte voor de familie met dit grote verlies.
    Gerrit ik zal je missen!!

  3. Als ik aan Gerrit denk dan komen de herinneringen aan oud Teunis boven. De wederopstanding van “de Cerberus” , een van de verdienste van o.a. Geruit. Sterkte gewenst familie een fijn mens is heengegaan

  4. Gerrit Holswilder, een fijne collega een vakman als ik terug denk aan de tijd op Teunis hoe hij met collega’s de hele nacht door werkte aan een auto van Hans Coolen wens de familie heel veel sterkte

  5. Wij wensen Nel en de kinderen heel veel sterkte met het verlies van Gerrit, wij herinneringen Gerrit als een fijne collega.

  6. Dat hij ruste in vrede! Familie, vrienden en oud collega’s gecondoleerd met dit verlies en zo andere ook aangeven herinner ik mij hem ook als een fine collega!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here