Hai allemaal,                                                             zaterdag, 28 augustus 2021

Hiep, hiep hoera, we gaan weer beginnen en staat het nieuwe seizoen gelukkig weer op de agenda, eindelijk een berichtje over de aanvang van de groepsactiviteiten.
Zoals altijd trappen de klaverjassers het seizoen op 2 september af gevolgd door de dansploeg op 10 oktober as in het Middelpunt. Aanvangsuur is bekend onder de deelnemers. Denk je dat wil ik eigenlijk al lang een kaartje leggen, dan graag om 10.30 uur aanwezig op 2 sept.
De wielrenners daar in tegen hebben deze zomer doorgetrapt terwijl de wandelaars op het punt van starten staan.
En hou de datum van 26 november vrij voor de Reunisenmiddag in het Middelpunt. Dat wordt super gezellig met de aanwezigheid van de voor ons bekende zanger. Wie zou dat wezen, wie zou dat zijn……….in ieder geval zal je geen spijt hebben als je aanwezig bent, de uitnodiging voor deze middag volgt nog.
Nog even een berichtje van huishoudelijke aard:
Het bestuur benadrukt dat in alle groepsactiviteiten iedere deelnemer gevaccineerd moet zijn of 24 uur voor de activiteit een test hebben gedaan. Wanneer dit niet overlegd kan worden dan moeten we helaas stellen dat er geen toegang mogelijk is.
We hopen dat na de persconferentie van 20 september as de regels weer anders worden, zo ja, dan hoor je van ons.

We zien elkaar graag bij één van onze activiteiten.
Hoeibestuur.

 

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here