Hoei-vrienden,                                                                                    1 juli 2021

Gelukkig zitten we nu in een hele fijne periode dat we allemaal voor de 2e keer zijn geprikt en meer bewegingsvrijheid hebben gekregen. Niet meer die vervelende mondkapjes op maar wat nog fijner is…. de kinderen, familie en vrienden kunnen weer in en uitlopen. De vrijheid om met elkaar plezier te maken waren ineens ver weg maar beetje bij beetje komt die vrijheid na anderhalf jaar weer terug, hoe fijn is dat weer!! De Netflix-series, de boeken en huisklusjes zijn klaar dus we gaan verder met het fijne leventje waar we gebleven waren.

Maar………onze vraag is toch: hoe gaat het in deze tijd nu met iedereen?  Hoe zijn we ermee om gegaan, hoe is het met je vergaan en hebben we elkaar echt gemist? Dat willen we heel graag van je horen en daarom hebben we wat leuks bedacht, we gaan gezellig met elkaar:

LUNCHEN

Is dat niet leuk? We hebben namelijk op donderdag 12 augustus van 12.00 tot 14.00 uur een lekker lunchbuffet gereserveerd in het van der Valkhotel in Oostzaan.

Deze lunch wordt door het bestuur aangeboden (dus lekker en voor niets) voor 125 personen.   Schrijf je voor 20 juli in op deze lijst, TIPJE: gereserveerd is gereserveerd, m.a.w. als je na 20 juli je afmeld dan zijn de kosten van 20 euro p.p. voor jou.

Er is voldoende parkeergelegenheid en laten we afspreken dat we elkaar daar ontmoeten tussen 11.45 en  12.00 uur? Toppie.

Het  Hoeibestuur.

 inschrijven  alleen via de website

DELEN

61 REACTIES

 1. Natuurlijk zijn wij erbij. We hebben er lang naar uitgekeken om iedereen weer te zien en spreken.

 2. Sien in den Berken komt ook gezellig hoor ik geef het ook door voor Corrie en Joop de Looper zij gaan ook graag mee

 3. Lijkt ons heel leuk om alle brandweerknarren weer te zien.
  Graag zijn wij aanwezig op 12 augustus

 4. Helaas te laat gezien
  Mocht er toch een plekje over zijn voor mij
  Vind ik het leuk iedereen weer te ontmoeten
  Ik hoor het graag
  Verder groet ik iedereen
  Janny noot

 5. Ook te laat gezien als er nog plek is komen Janna en Bob ook graag als het mogelijk is.
  Groetjes Bob Bakker 2385

 6. Ttttttttte laat ik ben zo juist door Bob getipt mijn hele mail programma is verloren gegaan (incredit mail) maar als er nog plaats is wil ik ook graag komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here