Bericht ontvangen dat gisteren Cor Romijn op 89 jarige leeftijd is overleden.

De uitvaart zal later in besloten kring plaats vinden.

Wij wensen de familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Het bestuur.

DELEN

41 REACTIES

 1. Cor Romijn,een geweldige man vol humor,jaren met hem in de 4 de sectie gewerkt en de opleiding voor bevelvoerder van hem gekregen,wat een vakman was dit!
  Familie gecondoleerd met dit grote verlies en wens jullie alle sterkte toe.

 2. Gecondoleerd familie, vrienden en u oud-collega’s. Cor blijft in mijn herinnering als een vakman, een goede docent, een met passie voor het beroep van brandweerman.

 3. Met Brandmeester Romijn als “Baas” Brand Casa Rosso Bestreden.
  Staat in mijn geheugen gegrift.
  Maar ook voetballen vanuit de Prinsengracht op het veld in Osdorp op zaterdagochtend.
  Met een versnapering na…….

  Vakman.

  Familie, vrienden en collega’s sterkte.

 4. Was een icoon bij de Amsterdamse brandweer, met zijn uitstraling, zijn lesgeven en als brandweerman/bevelvoerder. Hij was voor velen een voorbeeld.

 5. Brandmeester Romijn kreeg ik mijn brandweer opleiding van.
  Allerbeste Brandmeester die ik ooit meegemaakt heb ,geniale man en vakman tot en met!
  Sterkte voor de familie

 6. Cor. Romijn wat een brandweerman was dat, een goed collega van mijn vader, en heel sportief, dat hij mag rusten in vrede.

 7. Blikkie september 1976.
  Wat een geweldige, imposante brandmeester als instructeur. Schroomde niet om tijdens de opleiding als “slachtoffer” in de kamers te kruipen.
  Groot ontzag voor deze fameuze Brandweerman.
  Mijn condoleances gaan naar zijn nabestaanden.

 8. Was een lieverd om mee samen te werken en altijd goed en bekwaam voor zijn manschappen. Wat me wel bij blijft waren zijn lekkere geurtjes. Als ik op de Ringdijk binnenkwam, dan rook ik dat Cor langs was geweest.
  Hij kon weleens uitschieten met het flesje. Jammer ook nu verliezen we weer een markante man.

  Ik wens de familie veel sterkte toe met het verlies van (schoon)vader en opa.

 9. Mijn eerste ervaring en tevens de opleiding tot brandweerman was met Cor Romijn. ( 1976 )
  Onvergetelijke ervaring en tevens verschillende tripjes met het Ned. Brandweer team.
  Familie heel veel sterkte met het verlies van Cor.

 10. Cor Romijn, wat een brandweerman het was mijn grote voorbeeld en wat heb ik goede en mooie herinneringen wat betreft de ABSV afdeling voetbal en met het Nederland Brandweer elftal.
  Meneer Romijn rust zacht

 11. Ik heb 19 jaar lang een fantastische tijd met Cor Romijn meegemaakt. Cor Romijn heeft heel veel betekent voor het voetbal binnen de Brandweer Amsterdam (ABSV) en de Nederlandse Brandweer Sport Bond, bij beide was Cor Romijn de penningmeester. Ook het Sint Nicolaasfeest op Hendrik was geweldig als Sint Nicolaas op het witte politiepaard genoten de kinderen van hem. Voor de familie heel veel sterkte en we zullen hem zeker missen. Een fantastisch mens is heengegaan en zal altijd in onze heinnering blijven.

 12. Er is een Diemenees heengegaan en wat vooreen Een brandweerman waar je tegen opkeek, veel van geleerd. Familie veel sterkte en jullie kunnen met trots op hem terugkijken.

 13. Cor Romijn, een geweldige, aardige en goede vent. Trots dat ik van hem mijn opleiding (05-‘76) heb gehad! En….een autoriteit op het brandweervakgebied.
  R.I.P. 😔

 14. Cor Romijn was een boegbeeld in zijn tijd bij de Brandweer Amsterdam als instructeur, bestuurder ABSV en de NBSO afdeling voetbal.Familie heel veel sterkte bij dit verlies.

 15. Cor Romijn mijn opleiding gehad 01-01-1977 hele aardige en goede brandweerman , heel vee lsterkte voor de familie en vrienden

 16. Cor was een autoriteit altijd rustig en wist waar hij het over had, familie gecondoleerd en veel sterkte in de toekomst

 17. Geweldige man vol humor ik heb van hem vele opleidingen gehad familie veel sterkte in deze toch al zo,n moeilijke tijd

 18. Beste familie gecondoleerd met het grote verlies van Cor.
  Een fijne collega waar ik een geweldige tijd bij Opleiding en Training met hem heb beleefd en ook veel van hem heb geleerd.
  Heel veel sterkte gewenst.
  Jan Peursum

 19. Zelfs na het voetballen onder de douche zei je nog meneer Romijn of brandmeester tegen hem, sommige mensen hebben dat, bedankt voor de mooie tijd op oud H (Cor)
  Familie heel veel sterkte gewenst
  Jan Sander

 20. Cor Romijn, mijn eerste OB in 1967 op de post Kattenburg. Een heel fijn mens, en vakman tot in zijn vingertoppen. Cor WAS de brandweer en een voorbeeld voor velen,zeker ook voor mij!
  Familie en vrienden veel sterkte toegewenst.

 21. Vele branden met Cor bestreden zoals Casa Rosso maar ook als bestuurder van de ABSV het penningmeesterschap overgenomen, kortom een geweldige man. RIP Cor.
  Rust zacht .

 22. Brandmeester Romijn, ik kan het niet meer aan mijn echtgenoot vragen: Henk Jansen 2586, die zou het ongetwijfeld geweten hebben. Maar het zegt mij wel wat.
  Voor de familie gecondoleerd met dit verlies heel veel sterkte.

 23. Dank voor alle mooie en ontroerende reacties op het overlijden van Cor.
  Dat heeft ons zeer goed gedaan.
  Fam. C. Romijn

 24. Cor Romijn was voor mij een persoonlijkheid die mij veel heeft geleerd over het brandweer vak.Hij was mijn grote voorbeeld als bevelvoeder, de rust die hij uitstraalde en de kennis van zaken bij brand en als mens.Mooie tijd samen gehad op Hendrik.Hij rust in vrede.Familie veel sterkte .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here