Lieve leden van de reunistenvereniging,

We zitten inmiddels alweer in november van een heel bijzonder jaar 2020.

Een jaar dat zo mooi begon met een heel gezellige nieuwjaarsreceptie, met een uitstekend nieuwjaar, een speech van de nieuwe commandant Tijs van Lieshout en een prachtig programma om samen dit jaar met elkaar te kunnen beleven.

Na de receptie is er echter van alle mooie plannen niets meer terecht gekomen. Het kaartseizoen kon niet worden afgemaakt. Ditzelfde gold ook voor het dansen en nu gaat ook nog het allerlaatste programmaonderdeel niet door namelijk de reunistenmiddag. Geen bingo onder leiding van Co van der Ziel en ook geen tombola met prachtige prijzen verzorgd door Gerrie Harsveld en Adrie Goedkoop. In september waren wij als bestuur nog blij dat we een mooie locatie hadden gevonden waar we, rekening houdend met de 1,5 meter, met 100 mensen deze middag door hadden kunnen laten gaan. Echter op het moment van de gesprekken die we daarover voerden met die firma, werden de eisen alweer aangepast en verlaagd van 100 naar 50. Nu 2 maanden later is het zelfs helemaal onmogelijk geworden vanwege de sluiting van de horeca.

Wat u ook gewend bent van ons, is een nieuw programma met mooie uitstapjes en gezellige middagen. Wij zijn echter van mening dat, zolang er geen duidelijkheid is over wat wel kan en met hoeveel mensen dit mag, het geen zin heeft om de plannen aan jullie voor te leggen.

Uiteraard hebben we nog steeds de genoemde locatie op het oog om, zodra het kan, jullie weer uit te nodigen voor een gezellige middag. Of dit al mogelijk is in januari is een groot vraagteken.

We hopen maar dat de positieve berichten, die er nu zijn over een vaccin, uitkomen en dat we weer een normaal verenigingsjaar kunnen gaan plannen. Wij hebben er veel zin in om dit weer te regelen maar dan moet het wel kunnen.

Wij hopen dan ook jullie weer gezond terug te zien.

 

Het bestuur

DELEN

16 REACTIES

 1. Ja het is erg jammer deze tijd .dus wens ik het bestuur nog fijne feestdagen.En iedereen sterkte in deze moeilijke tijd .En hopelijk tot ziens

 2. Alhoewel ik geen vaste gast ben van de reünisten vereniging en de leuke activiteiten, vindt ik het voor de gouwe ouwen een klote tijd, ik hoop ook met jullie dat er snel weer wat ruimte komt om wat te gaan organiseren, blijf gezond en tot ziens.

 3. Het is allemaal heel jammer. Maar wij gaan ervan uit dat er vast weer betere tijden gaan komen. Dan wordt het dubbel op genieten.

 4. Het is heel jammer, het was altijd gezellig. Laten wij hopen dat het jaar 2021 beter word.Iedereen prettige dagen toegewenst gr Sonja en Willem

 5. Het is zoals het is. Jammer maar blijf gezond allemaal. Vast fijne feestdagen maak er wat van. Hopelijk volgend jaar beter. Groetjes Mary.

 6. Geacht Bestuur,

  Hoewel ik zelden tot nooit gebruik maak van de door jullie geregelde activiteiten stel ik het organiseren daarvan zeer op prijs.
  Het blijft vrijwilligerswerk (hoewel vrijwillig niet vrijblijvend is) je moet er toch veel energie in steken.
  Ik kan mij voorstellen dat de energie in tijden als deze je even in de steek kan laten.
  Zeker ben ik er echter wel van dat de vereniging dit ook weer te boven gaat komen, net zoals de tegenslagen die de club afgelopen jaren te verwerken heeft gekregen.
  Veel succes in de toekomst en wellicht tot ziens.

  Ron

 7. Ja, een onwezenlijke periode waar wij toch doorheen moeten. Het is te hopen dat wij met z’n alle hier gezond en wel doorheen komen. Allemaal toch maar fijne feestdagen en tot volgend jaar in betere tijden

 8. Het is hartstikke jammer dat de ‘ ouwe hap’ niet bij elkaar kan komen maar het is uitstel en beslist geen afstel. We wensen jullie heel veel gezondheid, blijf voorzichtig en houdt vooral afstand.
  Alvast fijne feestdagen en een gelukkige glij in het nieuwe jaar.
  Bestuur, bedankt voor het enorme werk dat jullie gedaan hebben!!!

 9. Jammer dat het even niet kan en hopen op beter tijden, gezondheid gaat voor we zitten in de gevaarlijke leeftijd. Ik mis de mooie foto’s maken van jullie. Bestuur bedankt voor de info.

 10. Elk nadeel heeft een voordeel, nu beseffen we heel goed wat we missen, elkaar niet zien, leuke evenementen, het sociale gebeuren, we kunnen niet meer mopperen, Als alles achter de rug is komen we weer met veel enthousiasme en hopelijk gezond weer terug. Bestuur veel sterkte met het organiseren, het gaat zeker weer lukken. Prettige feestdagen en hopelijk snel tot ziens.

 11. Het jaar 2020 moeten we straks gauw vergeten dus moed houden maar, Iedereen een gezellige December maand toegewenst en veel gezondheid. Lieve groeten Sien in den Berken

 12. Het is niet anders we moeten nog even doorbijten maar het wordt vast weer beter .We missen jullie allemaal wel, maar gezond blijven is belangrijk voor iedereen. Een fijne feestmaand en hopelijk tot gauw in het nieuwe jaar

 13. Jammer dat de activiteiten van de vereniging dit jaar niet door kunnen gaan i. v. m corona. Nu is het tijd voor contemplatie.2021 een nieuwe uitdaging om een jaar planning te maken.blijf positief en gezond.Carpe Diem.

 14. Beste Reunisten,
  Het is niet anders niet alleen wij , maar de hele wereld heeft er mee te maken en echt het komt goed alleen is de vraag wanneer. Geduldig afwachten en houd afstand.
  Ik (wij) wens iedereen veel gezondheid en een mooie December maand toe, en wellicht tot volgend jaar.
  Het bestuur heel erg bedankt voor jullie tomeloze inzet en wie weet tot gauw. Irma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here