Helaas mocht het samen zijn met de familie niet lang meer duren. Gisteravond om 23.45 uur is Henk overleden. Zodra wij meer informatie hebben zullen we dit op de site plaatsen.

Er is een mogelijkheid om afscheid van Henk te nemen vanaf heden tot en met 27 augustus, in over leg met Maria telefoon 06 46347583.

De begrafenis zal plaats vinden op vrijdag 28 augustus om 14.00 uur, in Lelystad.

Zodra de kaart er is zal deze ook geplaatst worden.

Wij wensen Maria en de familie heel veel sterkte met dit verlies.

Het bestuur.

DELEN

14 REACTIES

  1. alle sterkte kaartjes voor Henk zullen te laat komen ik hoop dat ze dan een troost zullen zijn voor de familie.
    voor alle familie heel veel sterkte met dit verlies.

  2. Henk was de rust zelf, maakte zich niet druk, lukt het vandaag niet komt het morgen wel. Een hele leuke tijd bij de brandweer met hem mee gemaakt, zowel in de Bijlmer, Achtergracht, Ringdijk. Hij was trots op zijn bos zwarte haar. Dit was Henk met veel humor, bedankt voor de prettige samen werking, Ria en familie veel sterkte en kracht.

  3. Ik zei eens tegen Henk, je lijkt sprekend op de Bassist van het Coctailtrio Carel Alberts, hij moest daar kostelijk om lachen, dat wilde ik nog even memoreren.

  4. Beste Maria, Het leven is eindig maar niet het bestaan. Henk zal ik mij blijven herinneren als een goede collega en jou als zijn dierbare. Gecondoleerd, sterkte bij het laatste deel van zijn reis. Mariniers gaan naar wolk 1665 het oprichtingsjaar van dat Korps. Henk gaat naar wolk 1874 het jaar van brandweer Amsterdam. Nogmaals sterkte?️?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here