Woensdag 19 februari hebben we weer een wandeling gemaakt door een mooi gedeelte van het Gooi.

Er werd verzameld bij restaurant “Buiten in de kuil” in Lage Vuursche. Rond 10.45 uur was de koffie en gebak op en konden we starten met de wandeling. Het was fris maar gelukkig wel droog, waardoor het weer een prachtige wandeling werd.Tijdens het lopen samen even alle wereld problemen opgelost, hierdoor ging de tijd en de afstand probleemloos voorbij. Om half één kwamen we bij het restaurant “Het Vuursche Bos” waar we de lunch gingen nuttigen. Na deze verrukkelijke lunch werd het laatste stukje van zo’n 3 km nog gelopen om bij de auto’s te komen.

Gerrie en Hans jullie weer bedankt voor de organisatie en alle meelopers bedankt voor de gezelligheid. Volgend jaar graag weer.

Groetjes Richard

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here