Dit jaar gaan we richting het Noorden en wel naar Kopenhagen!!

We willen effe afwachten hoeveel inschrijvingen er binnenkomen zodat  wij met deze personen wellicht  het definitief kunnen maken. Wacht dus niet te lang met inschrijven, zodat wij voor 10 december a.s. de reis kunnen afspreken.

Onze vorige reis naar België was een toppertje, wij weten dus waar we met deze reis over hebben!

De gehele en uitgebreide reisbeschrijving kun je hieronder lezen. 

Van 20 tot en met 23 april gaan we weer een reisje maken dit keer naar het noorden.

Deze reis kost €350,00.

Dit is inclusief:

 • Koffie- en theestop met gebak op dag 1
 • Minicruise-arrangement TT-Line, bestaande uit:
 • – Overtochten Travemünde – Trelleborg en v.v.
 • – 2 overnachtingen aan boord in een tweepersoons binnenhut
 • – 2x ontbijt aan boord
 • – 2x dinerbuffet aan boord
 • hotel in Malmö 1 overnachting in Hotel Good Morning+ Malmö in een 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt
 • koffie/thee in Kopenhagen
 • Dinerbuffet in Kopenhagen op dag 2
 • Stadsrondrit Kopenhagen o.l.v. een Nederlandssprekende gids
 • Stadsrondrit Malmö o.l.v. een Nederlandssprekende gids
 • Kanaalvaart Malmö op dag 3
 • Bezoek aan Katrinetorp op dag 3
 • het afscheidsdiner.

Toeslag 1 persoonskamer/hut €90,00

Op maandag 20 april verzamelen we om 8.00 uur op de Prins Hendrikkade bij Lovers in Amsterdam (schuin tegenover het CS) en om 8.45 uur vertrekken we vanaf het Oor in Almere.

Na een tussenstop voor koffie/thee met gebak gaan we door naar Hamburg. Hier hebben we de middag vrij om Hamburg te bekijken. Daarna door naar Travemunde waar we aan boord gaan voor de nachtelijke overtocht naar Zweden. Aan boord dineren we en is er genoeg vertier o.a. een casino.

2e dag

Voor de aankomst in Trelleborg is er een ontbijt aan boord dat vóór half acht genuttigd moet worden. Vanaf de boot rijden we over de beroemde brugverbinding tussen Zweden en Denemarken naar Kopenhagen. We maken een stop bij het beroemde beeld de Kleine
Zeemeermin. Vervolgens brengt de chauffeur u naar een locatie waar u gezamenlijk
koffie kunt nuttigen. Hierna krijgen we de gelegenheid om de stad te voet te bekijken. ’s Middags maken we  een rondrit met een gids. ’s Avonds dineren we in Kopenhagen waarna we vertrekken naar ons hotel in Malmö.

3e dag

Na het ontbijt is het uitchecken en gereed maken voor een rondrit met gids door Malmö. ’s Middags vrij om wandelend de interessante dingen van Malmö te bekijken.Tijdens de kanaalvaart maakt u vanaf het water kennis met de stad Malmö. De duur is ca. 50 minuten. Na de kanaalvaart vertrekken we naar Katrinetorp wat een paar kilometer ten
zuiden van Malmö centrum is gelegen. Verwachte aankomst Katrinetorp. U vindt er prachtige oude huisjes uit de 19e eeuw met pittoreske tuinen vol rozen, een wijngaard, een knus restaurantje en een plantenshop. Daarna weer terug naar Trelleborg waar we weer inschepen voor de terugvaart naar Travemunde.

4e dag

Ook hier is het weer vroeg ontbijten waarna we van boord gaan om richting Bremen te rijden om ook deze stad te bekijken. De reis sluiten we af met het welbekende afscheidsdiner ergens in Nederland. Verwachte aankomsttijd in Almere is 20.30 uur en in Amsterdam om 21.15 uur.

Belangrijk om te weten is: dat we ons realiseren dat er aan deze reis één nadeel zit, namelijk dat we verplicht zijn om ’s ochtends rond half zeven al te moeten ontbijten aan boord. Dit heeft te maken met het feit dat we zodra we aanleggen in de aankomsthaven direct van boord moeten.

Vanwege het boeken van de hutten vragen we jullie, als je mee wilt met deze reis, om vóór 10 december in te schrijven.

 

Coördinatoren Giovanni Vittali en Richard Standaar

Inschrijven alleen via de website

DELEN

24 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here