Altijd super gezellig op de zondagmiddagen in de winter. Een middag die in het teken staat van dansen maar velen onder ons vinden het samenzijn met een drankje en een hapje zeker net zo kostbaar. Wil je eens komen kijken of alleen een borreltje drinken? Alles kan, kom maar gewoon! Onder de stimulerende leiding van Richard en Andrea Standaar leren  62 personen de nieuwe dansen en af en toe swingen we de sterren van de hemel.

Zondagmiddag vanaf 13.30 uur  om de veertien dagen is het letterlijk bal!

Locatie: Middelpunt In Amsterdam Noord.              

Inschrijven alleen via de website

DELEN

19 REACTIES

  1. Natuurlijk zijn we er, een sociaal gebeuren. En we hebben het idee dat het dansen steeds beter gaat, of komt dat door de drank. Altijd gezellig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here